Skönhet

Ansiktsbehandlingar som gör skillnad

Ibland kanske du känner att din hudvård är bra, men behöver en boost. Då kan det vara värt att fundera på en ansiktsbehandling för att hjälpa huden på traven dit du vill. Det kan vara att du vill få mer lyster, få bort synliga acneärr eller jobba anti-age. Oavsett vilken anledningen är finns det alltid en anpassad behandling för det du önskar. Här är några ansiktsbehandlingar som går att göra på salong!

Microneedling – Innan du gör en behandling med microneedling är det bra att göra en hudanalys på salongen, för att kunna se vilka förväntade resultat som finns av behandlingen och om den är lämplig utifrån de önskemål du har. Vi rekommenderar att du börjar med att boka in en konsultation hos din hudterapeut där ni tillsammans kan komma fram till vilken behandling som kommer passa din hud bäst. Microneedling är en behandlingsmetod som har dokumenterad effekt på huden. En behandling med Demapen kommer ge effektiva resultat mot fina linjer, rynkor, stora porer, hud som saknar spänst och lyster, milier samt acneärr, pigmenteringar, rosacea och hudbristningar. Behandlingen går ut på att skapa små skador i huden som huden sedan själv kommer börja reparera genom att producera nytt kollagen.

PRX T33 – Det här är en ny och revolutionerande ansiktsbehandling inom biorevitalisering som arbetar anti-aging i huden för att skapa föryngring. Behandlingen görs helt utan nålar vilket en del föredrar framför behandlingar med nålar. Efter en behandling med PRX T33 kommer din hud få mer spänst, hudtonen kommer bli mer jämn samtidigt som den plumpas och ser fylligare ut. Det här är en perfekt behandling för dig som vill jobba på rynkor och fina linjer i huden.

Dermaplaning – En behandling som exfolierar huden med ett specialanpassat skalpellblad endast avsedd för dermaplaning. Efter behandlingen får du en hud full av vackert lyster!

Kommentarer inaktiverade för Ansiktsbehandlingar som gör skillnad