Skönhet

Få friskt hår – 3 tips!

Känner du att ditt hår är frissigt och slits snabbt? Då kan det vara värt att spana in dessa tips! Att byta ut sina vanliga produkter mot mer skonsamma alternativ kan göra stor skillnad för håret, även om du kanske inte tror det. Alla dessa tre tips kan tillsammans se till att hålla ditt hår skonsamt och fritt från frissighet dygnet runt.

1. Hårvård från Living Proof –Ett populärt hårvårdsmärke som erbjuder skonsamma produkter är Living Proof. Här hittar du hårvårdsprodukter som verkar problemlösande med gedigen forskning och patenterad teknologi. Med användning av produkter från märket kommer du få ett synbart friskare hår där styligen håller längre. Produkterna innehåller inga silikoner och du kommer inte behöva tvätta håret lika ofta. Living proof passar väldigt väl för dig med lockigt eller texturerat hår.

2. Sidenörngott istället för vanligt örngott i bomull! Låter det för bra för att vara sant? Faktum är att ett sidenörngott andas och minskar friktionen, vilket gör att håret inte trasslas ihop eller går av lika lätt. Men förutom det är ett sidenörngott även väldigt bra för huden. Siden är ett naturligt material som håller dig sval och hjälper att bibehålla fukt i både hud och hår. Dessutom är ett örngott i siden väldigt vackert och ser lyxigt ut.

3. Scrunchie i slike-/sidenmaterial. Med en skonsam och snygg hårsnodd i silke kommer ditt hår omfamnas och ge en snygg och vårdande knut eller tofs. Precis som med örngottet i silke kommer hårets fukt bevaras och risken för slitage där håret går av minskas till skillnad från vid användning av vanliga hårsnoddar med metallclips. En scrunchie är därmed både snyggt och vårdande för håret. Och när du inte har scrunchien i håret kan det vara en snygg accessoar att ha runt handleden. Många användningsområden helt enkelt!

Kommentarer inaktiverade för Få friskt hår – 3 tips!