Hus & Hem

Vilket är det bästa rengöringsmedlet?

Rengöring hemma

Att använda rengöringsmedel än något som alla känner till.
Det finns väldigt många olika sorters rengöringsmedel till olika sorters städning. Dom flesta har minst fem olika sorters rengöringsmedel hemma vilket kan vara väldigt förvirrande.  Om man arbetar på en städfirma Stockholm så vill man ha det enkelt. Att hålla sig till ett universalmedel är att föredra i dom flesta fallen. Undantagsvis så använder man självklart specialrengöringsmedel såsom fönsterputs och wc-rent.
Anlitar man en städfirma för hemstädning Stockholm så begär oftast företaget ett specifikt rengöringsmedel. Om du ska tillhandahålla städutrustning så är det oftast grönsåpa som efterfrågas.
Speciellt när man behöver göra en storstädning Stockholm som grönsåpa kommer väl till pass.
Fönsterputs är väldigt bra till alla blanka hårda ytor som man vill ha en bra finish på.  Marmorbord, glasytor och speglar fungerar det bra på.
Till toalettutrymme och tvagningsutrymmen vill man använda något skarpare som tar kalkavlagringar. Wc-rent brukar fungera bra till detta om det får verka. Även Citronsyra samt ättika kan användas mot kalkavlagringar. Grönsåpa använder man överallt annars. Till trägolv är det milt och rengör bra.
Att ta en kapsyl grönsåpa i en sprayflaska är effektivt och fungerar bäst när det fått verka liten stund innan man torkar bort.

Kommentarer inaktiverade för Vilket är det bästa rengöringsmedlet?